2012. március 15., csütörtök

Raklap bútor

Korábban már írtam egy bejegyzést Raklap, faláda, kábeldob címmel, és a nagy érdeklődésre tekintettel most folytatom.
Ma raklap bútorokból hoztam megint egy kis válogatást. Számtalan lehetőség, számtalan ötlet, hogy mi mindent tudunk kezdeni a rég nem használt göngyöleggel.

Használhatjuk őket az előszobában előszoba falként, fogasként vagy cipőtartóként:


Lehet belőle a nappaliban kanapé:

 

 vagy polc a falra:


esetleg a lapjaiból íróasztal vagy egy komplett iroda berendezés:Ágy is készülhet raklapból Neked:

vagy gyermekednek:

 


Dohányzó asztal, lerakó asztalka a nappaliba vagy a kertbe. Kerekekkel felszerelve könnyen mozgatható:Falburkolatként is remekül használható, hálószobába, gyerekszobába, nappaliba, bárhová. Igazán egyedi, rusztikus hangulatot kölcsönöz a térnek, ahol megjelenik:
És a rusztikus, vidéki konyhák elengedhetetlen hangulatos kiegészítője is készülhet raklapból:Na és persze az örök kedvenc, a legelső gondolat mindig a raklapokkal kapcsolatban: Legyen belőle kerti bútor!Itt a tavasz, vágyunk a szabadba, a nyár esti sütögetésekre, délutáni napozásra. Elő néhány raklappal, egy kis fúrás-faragás, és mire nap mint nap élvezheted, kész is lesz az új-régi kerti bútorod.

Hamarosan újab ötleteket mutatok kábeldobokra és faládákra is.

képek forrásai: homedit.com, jessicademaio.blogspot.com, tumblr.com, boards.weddingbee.com, bluevelvetchair.blogspot.com, pinterest.com, interiordesignpictureshq.com, homeinteriorsidea.com, shelterness.com, rubyblooms.blogspot.com, palettero.blogspot.com, spazio-noi.blogspot.com, scraphacker.com, x4duros.com, nteriorismos.com, article.no, espacioliving.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése